خواص فالوده

0
3

🔸 در زمان‌های قدیم در تهیه فالوده از روغن بادام، پسته و روغن‌های حیوانی نیز استفاده می‌کردند؛ #فالوده یا پالوده از خوردنی‌های معروف ایرانی است.

🔹 فالوده نوعی #دسر_ایرانی است که با قرار دادن رشته‌های باریک نشاسته در محلول آب و شکر تهیه می‌شود البته می‌توان در تهیه آن به‌جای شکر، از عسل، قند و نبات هم استفاده کرد.

🔸 مصرف مداوم فالوده در افراد مبتلا به معده سرد و‌ تر و بیماری‌های کبدی مثل کبد چرب توصیه نمی‌شود.

🔹 بهتر است برای شیرین کردن فالوده در افراد سالمند یا سردمزاجان از عسل استفاده شود و اگر تخم ریحان یا تخم شربتی به فالوده اضافه شود، در تقویت معده و قطع اسهال قوی‌تر عمل می‌کند.

🔸 فالوده در رفع #اسهال ناشی از حرارت و #گرمازدگی کمک‌کننده است؛ فالوده #ارزش_غذایی بالایی دارد و برای برخی ناراحتی‌های ریه و حلق به‌ویژه در فصول گرم سال مفید است.

🚨نکته: اگر کبدتان چرب است از این خوراکی سنتی دوری کنید.

پاسخ دهید

Please enter your comment!
Please enter your name here