گام ۱ – مواد لازم برا تهیه کیک مرمری یا زبرا
در این رسپی میخواهم براتون آموزش یک کیک زبرا خوشمزه ، نرم و پف عالی رو براتون آموزش بدهم.
برای درست کردن این کیک خوشمزه و مرمری ابتدا مواد لازم رو براتون میگم.
مواد لازم برای کیک مرمری:
۴ عدد تخم مرغ
وانیل یک بسته کوچک (مارک ترکیهDr.Otker) یا ۱ ق چ
بکینگ پودر یک بسته کوچک(مارک ترکیهDr.Otker) یا ۱ ق غ
شکر ۱/۵ لیوان
آرد ۲/۵ لیوان+ ۲ ق غ
روغن مایع۳/۴ لیوان
شیر ۱ لیوان
پودر کاکائو ۲ ق غ
طرز تهیه کیک مرمری:
برای اکثر کیک ها بهتره که همه مواد رو نیم ساعت قبل از یخچال بیرون آورده تا به دمای محیط برسند و قبل از شروع پختن بهتره که بزاریم تو دمای محیط آشپزخونه.
برای این کیک مرمری خوشمزه تخم مرغها را با همزن بمدت ۸ دقیقه هم میزنیم.
سپس شکر رو داخل تخم مرغ ها اضافه کرده دوباره بمدت ۸ دقیقه هم میزنیم تا حجم تخم مرغ ها دو برابر شود و به رنگ کرمی و کش دار تبدیل شود.
سپس وانیل مون را اضافه میکنیم و در حد همزدن هم میزنیم..در کیک مرمری بر خلاف دیگر کیک ها ابتدا آرد رو اضافه میکنیم و بعدا شیر و روغن مایع رو اضافه میکنیم.
الان نوبت آردمون هستش..حالا ۵/۲ لیوان رو با بکینگ پودر که ۳ بار الک کردیم رو به موادمون قاشق به قاشق اضافه میکنیم و هر بار در حد مخلوط شدن هم میزنیم، نگران نباشید موادتون همانند خمیر میشه…
الان نوبت شیرمون هس شیر رو به موادمون اضافه میکینیم و در حد مخلوط شدن با همزن هم میزنیم.
تو این مرحله روغن مایع رو اضافه میکنیم و حدود ۲ دقیقه هم میزنیم…
سپس موادمون را به دو قسمت مساوی تقسیم میکنیم..
در یکی پودر کاکائو ریخته و در دیگری ۲ ق غ آردمون رو اضافه میکنیم.
قالبمون رو با روغن جامد و کمی آرد چرب میکنیم (بهتره قبل از شروع کار قالبمون رو با روغن جامد و کمی آرد که چرب کردیم توی یخجال بزاریم که کیکمون به قالب نچسبد و کامل از قالب دربیاد)
در مرحله آخر، اول از مواد سفیدمون میریزیم و بعد مواد کاکائویی میریزیم و به این ترتیب تا تمام شدن مواد ادامه میدهیم و موادمون رو داخل فر میزاریم من تو توستر گذاشتم کیکمو، درجه رو ۱۷۵ و بالا و پایین فر رو تنظیم میکنیم و حدود ۵۰ یا ۴۵ دقیقه زمان میبره تا کیک آماده شه.
و اینم از کیک مرمری خوشمزمون نوش جان …